WCS на 8-ми Балкански Салса Конгрес

окт. / 08 15

WCS на 8-ми Балкански Салса Конгрес

В Категория : Актуално

За втора поредна година Fresh Swing Dance и West Coast Swing Bulgaria са поканени да бъдат част от фестивалната програма на 8-ми Балкански Салса Конгрес. Това е едно уникално събитие, което преставя различни танцови стилове с участници от редица държави между които България, Сърбия, Румъния, Гърция, Турция, Великобритания, Франция, Белгия и др.

Последната събота и неделя от м.Октомври ще бъде интензивен уикенд. Ще имате възможност да се насладите на различни видове уроци, шоу изпълнения и незабравими мигове на дансинга в няколко различни зали за партита. А в събота вечер ще облечем карнавалните костюми, за да посрещнем Хелоуин ;)!

Тази година за първи път на Балканския Салса Конгрес след 23:00 часа в залата за танго ще се насладите освен на тези прекрасни изпълнения и на страхотни суинг парчета със специален Dj Set by Fresh Swing Dance.

Ще имате уникалната възможност да участвате в 2 урока по суинг танц стил West Coast Swing (считан за Краля на суинг танците) със харизматичните инструктори Дани и Теди, хората които въведоха West Coast Swing в България!

Очакваме ви да се забавляваме заедно! 😉